Shinga Scamper S200 XL 24"

SHINGA Scamper S200 XL 24inch

Onze nieuwste model elektrische vouwfiets SCAMPER met 24inch velgen. Door de toepassing van 24inch velgen is de fiets hoger dan onze standaard SCAMPER model. Toch zijn de meeste specificaties gelijk gebleven. Dit maakt hem ook uniek in zijn klasse. Met stevige scharnieren, soepele voorvorkvering en een krachtige 36V Panasonic batterij, is deze elektrische vouwfiets uw ideale reisgenoot! Met gemak fietst U met tegenwind of een steile helling omhoog. Elektrisch ondersteund haalt u onder ideale omstandigheden een actieradius van 80km. De SCAMPER is gebruiksvriendelijk in zijn bediening. Binnen 10 seconden is hij simpel te vouwen en op te bergen in uw auto, boot of caravan.

De SCAMPER is door ons ontworpen en ontwikkeld met aandacht voor betrouwbaarheid en bedieningsgemak. De onderdelen worden geselecteerd op duurzaamheid en gewicht, wat zorgt voor optimaal comfort en rijplezier. Deze elektrische vouwfiets is conform de normen en standaarden van de Europese Unie geproduceerd en TÜV getest.

De Scamper XL is standaard uitgerust met verbeterde Tektro handremmen, CST anti-lek banden, voorvork vering, AXA ringslot, grote capaciteit batterij (12 AH), verende zadelpen en een prettig gebogen stuur voor een nog comfortabelere zithouding!

SPECIFICATIES:

Actieradius: 50-80km
Opgevouwen maten: 90x40x80cm / Gewicht: 23,5kg (21kg zonder batterij)
BAFANG borstelloze elektrische achterwielmotor
SHIMANO 7-derailleur versnelling
Batterij: PANASONIC LiMnO4 polymeer (12AH capaciteit)
Uitgebreide LCD display met informatie over o.a. afstand, snelheid en batterij lading
Aluminium frame met RVS onderdelen
Opladen met de batterij in of uit de fiets
Voor en achter TEKTRO velgremmen
Kevlar anti-lek banden van CST
Snelheid tot 25 km/u elektrisch ondersteund
24inch dubbelwandig aluminium velgen met RVS spaken
Extra groot voortandwiel (52T)
Kleuren: zwart of grijs

Consumentenprijs : € 1.449,-