direct contact

Stel uw vraag

Onze werkplaats blijft open. Contacteer ons voor campers, caravans of kampeerwinkelproducten

Graag helpen wij u telefonisch of per mail met al uw vragen

Beste klanten,

Helaas zijn onze showroom en kampeerwinkel in ieder geval tot en met 2 maart gesloten vanwege de overheidsmaatregelen om het COVID-19 virus tegen te gaan. Onze werkplaats blijft gewoon geopend. U kunt hier terecht via de aparte ingang aan de achterzijde van ons pand.

Showroom en kampeerwinkel

Ondanks de sluiting van onze showroom en kampeerwinkel proberen wij u zoveel mogelijk tot uw dienst te zijn. De afleveringen van caravans en campers kunnen gewoon doorgaan. Ook het brengen van campers en caravans voor inruil is toegestaan. Heeft u interesse in een specifieke caravan of camper? Hiervoor kunt u een afspraak maken via de afdeling verkoop (zie contactgegevens hieronder).

Als u een product uit onze kampeerwinkel nodig heeft dan kunt u dit per email aanvragen. Wij zorgen dan dat u het product na betaling bij ons kunt komen ophalen.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze showroom en kampeerwinkel. Tot die tijd staan wij u graag telefonisch, per e-mail of via ons contactformulier te woord.

Algemeen telefoonnummer:

 015 262 74 33

e-mail kampeerwinkel

winkel@ddcaravans.nl

e-mail verkoop

verkoop@ddcaravans.nl

 Werkplaats, schadeafhandeling en magazijn

Onze werkplaats mag gewoon volgens de reguliere openingstijden geopend blijven. U kunt hier terecht via de aparte ingang aan de achterzijde van ons pand. Dus voor schadeherstel, onderhoud, reparatie, de APK-keuring en andere werkplaats-gerelateerde zaken bent u van harte welkom.

Algemeen telefoonnummer:

 015 262 74 33

e-mail receptie werkplaats

receptie@ddcaravans.nl

e-mail schade afdeling

schade@ddcaravans.nl

e-mail magazijn

magazijn@ddcaravans.nl

 

 

 

« Terug naar overzicht