direct contact

Stel uw vraag

Camper Expo Houten

22 - 24 mrt. 2019

De 11e editie van CamperExpo (voorjaar) is van vrijdag 22 maart tot en met zondag 24 maart 2019 in Expo Houten (Utrecht) van 10.00 uur tot 17.00 uur. Dat wilt u niet missen!

CamperExpo biedt schitterende campers van vele merken, nieuw én jong gebruikt. Daarnaast handige accessoires, camperbouw, interessante camperbladen en de allernieuwste snufjes en toepassingen voor de camper. En natuurlijk informatie over de mooiste camperplaatsen en bestemmingen in Nederland, Europa en verder! Voor vakantie of weekend weg! 

Met 15.000 échte campervrienden en 100 exposanten is de CamperExpo de meest complete CamperBeurs. Fabrikanten, importeurs, dealers, toeleveranciers, clubs en verenigingen brengen een gevarieerd aanbod. Professionals, liefhebbers en gebruikers delen hun ervaringen en geven tips, informatie en advies.

Deze editie is Duijndam Delft er te vinden met de merken Adria, Carthago en Malibu.

Bent u van plan om naar deze leuke beurs te komen?
Bestel uw kaarten online en gebruik de code "DUIJNDAM" om gebruik te maken van een interessante korting.
Bestel uw kaarten hier.


Praktische informatie:
- Meidoornkade 24, 3992 AE, Houten (Utrecht). Expo Houten heeft een groot parkeerterrein.Parkeren bij Expo Houten is gratis.
- Komt u met de trein? Vanaf Station Houten brengt de speciale CamperExpo Shuttle Service u gratis direct naar Expo Houten. Uitgang De Molen. Voor aankomst- en vertrektijden openbaar vervoer gaat u naar 9292ov.nl.

« Terug naar overzicht